100% Wild

Stichting promotie gemeente Epe

Epe Outdoor gaat met mountainbiken, paardrijden en outdoor evenementen voor 100% Wild.

Ook wij zijn 100% wild! Epe Outdoor is aangesloten bij stichting promotie gemeente Epe. Onze activiteiten en excursies zijn daardoor terug te vinden op de activiteiten kalender van de VVV, zowel online als in de gedrukte versie.

Wij zijn zeer blij met deze samenwerking omdat we een gezamenlijke visie delen: Iedereen moet Epe kunnen beleven met 100% wildgarantie!

Gemeente Epe, met haar dorpen Epe, Vaassen, Emst en Oene, is prachtig gelegen op de Veluwe! Epe vormt de ideale bestemming voor een vakantie of dagje uit met 100% wildgarantie.

De Big Five van de Veluwe

Zwijnen, herten, ijsvogels en dassen behoren tot de vaste bewoners van de directe omgeving van Epe. Van de Big Five van Staatsbosbeheer komen maar liefst vier diersoorten voor in de gemeente Epe: edelherten, reeën, zwijnen en dassen! En officieus hebben we nu als nummer vijf de wolf! Je kan ze spotten in de schemering met een verrekijker. Ontdek het wild tijdens een wildsafari onder begeleiding van een van onze gidsen; zeer avontuurlijk. Of juist veilig vanachter een wildschutting.

Wild van heel dichtbij bewonderen kan in één van de wildweides. Of kies voor een van de vele mooie wandel- en fietsroutes.

Wild eten

Op een andere manier van Veluws wild genieten kan natuurlijk ook. Epe barst van de culinaire trekpleisters die tijdens het seizoen wild op een bijzondere manier op uw bord presenteren. Van sterrenrestaurant tot eetcafé: het wild hoeft niet van ver te komen. En wist u dat de beste wildslager gevestigd is in de gemeente Epe?

Arrangementen

Wij combineren graag het wild beleven in alle facetten. Met de mountainbike te paard of te voet wild spotten samengevoegd met een lunch, borrel of diner om het wild te proeven.

Meer weten over 100% wild en waar dat voor staat? Ga dan naar de website van de VVV in Epe: www.vvvepe.nl