De Frisling (ca 25km fietstocht)

‘s Avonds, het wordt donker, het wild komt tevoorschijn en wij fietsen door het bos, 25km wild speuren. Met een klein gezelschap.

De Buizerd (50km MTB tocht)

Wil jij actief genieten op de Veluwe? Geïnteresseerd in Kroondomein ‘t Loo? Nu is je kans. Met de Mountainbike tocht “De Buizerd” combineren we het leuke van mountainbiken op de Veluwe met een rondleiding op Kroondomein ‘t Loo.

Step & Go

Step verhuur in Epe Wil je er lekker op uit met familie, vrienden of het gezin? Een leuke activiteit vooreen familiedag, vrijgezellenfeest of vriendenuitje: Steppen met Step & Go. Niets is zo leuk als samen een dag actief bezig te zijn met een niet alledaagse activiteit: Steppen. En niet zomaar een step, een echte kickbike,…

De Vos (30km MTB tocht)

Mountainbiken in Epe voor iedereen. Maak met een gids een mountainbike tocht in Epe over de leukste mountainbike paden een langs de mooiste plekjes.

MTB-vriendenweekend

Een weekend mountainbiken met vrienden op de Veluwe. Verblijf in een leuk vakantiehuis en fiets volledig verzorgde routes met een gids.

Het Everzwijn (40km MTB tocht)

‘s Avonds, het wordt donker, het wild komt tevoorschijn en wij fietsen op de mountainbike door het bos. 40km wildspeuren tijdens deze safari op de Mountainbike. Met een klein gezelschap, dus wild gegarandeerd.

The Blackbird (40km MTB tocht)

Ontdekt de bossen en het wild van Epe tijdens het ontwaken met deze indrukwekkende MTB ochtendrit. Vol energie door een goed ontbijt bij de start. Singletracks verwerken terwijl de dauw nog op de bosbessenstruiken zit. Alles komt aan bod.

Eperholtrit (4.5 uur paardrijtocht)

Ontdek samen met Epe Outdoor de Veluwe. Maak met je paard een uitgebreide, volledig verzorgde paardrijtocht in Epe door het grootste natuurgebied van Nederland. Inclusief lunch en gezellige afsluiting.