De Frisling (ca 25km fietstocht)

De fietstocht voor wild speuren

ca. 25kmca. 2 uur

Ga ‘s avond wild speuren met een gids over de fietspaden en af een toe een zandpad, op zoek naar wild op de Veluwe. Met maximaal 6 deelnemers fietsen we ca 25 kilometer. Op zoek naar wild, maar onderweg ook ruimte voor verhalen over het gebied, de natuur en historie. Een mooie combinatie van de wild speuren, fietsen en de Veluwe ontdekken.

  • Starttijd: 19:00
  • Afstand: ca 25km (afhankelijk van de snelheid en hoeveelheid wild)
  • Start: Natuurhotel de Witte Berken
  • Aantal personen: Maximaal 6 plus gids
  • Prijs: 17,50

Echte aanrader.

Rating van trustpilot, google of facebook

Tinie van de Steeg

Op de fiets trekken we door de bossen van Epe of Kroondomein het Loo en speuren naar het wild, edelherten, reeën, zwijnen en de wolven! Als we stil genoeg zijn dan gaan we het meemaken. Ruik het verse bos en proef de zuivere lucht, wat ruik je daar? Dan is er een wild zwijn in de buurt, die ruik je vaak eerder dan dat je ze ziet. I n de verte een edelhert en voor ons op de grond een hazelworm. Vloog daar nou net een zwarte specht. Genoeg wild op de Veluwe om iets te vinden.

Om en om maken we of een tocht door Epe of naar Kroondomein een het Loo. Beide zijn unieke gebieden op de Veluwe met een eigen historie en wildpopulatie.

Epe

De tocht door de bossen van Epe gaat over landgoed Eperholt, de Dellen en de Renderklippen. Stukken bos waar achter elke boom een zwijn kan staan, maar ook bos met historie. Verhalen over een generaal en een beroemde meteoroloog die dit gebied hebben vormgeven en sporen van 6.000 jaar oude beschaving maken deze tocht naast de grote kans op wild ook interessant als rondleiding door het gebied.

Het Kroondomein

Ga mee het grootste bos van Nederland in, vol met wilde zwijnen, herten en wolven. Maar naast het wild ook een rijke koninklijke geschiedenis. Samen gaan we op een reis door het verleden, bezoeken een oude favoriete rustplek van Koningin Wilhelmina en gaan nog langs een oude onderduikersplek uit de tweede wereldoorlog, en dat allemaal op het mooiste stukje van de Veluwe.

Programma
19:00Ontvangst
19:30Start
22:00Einde

Nu boeken

Waardering: 4.5 uit 5.

Bron: Trustpilot

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
Betaal iconen horizontaal
Betalingen verlopen via Mollie of PayPal. Via Mollie is betalen via factuur ook mogelijk.