Epe – Kamp Buitendoor

Details

Locatie website:

Midden in het bos, op landgoed Welna, ligt Kamp Buitendoor.

Een kampeerterrein waarbij het Veluwse bos nog echt beleefd wordt. Waan je in een andere wereld op dit terrein. ‘s Avonds aan het kampvuur je eten bereiden, slapen tussen het wild, maar wel voorzien van alle nodige faciliteiten, zoals sanitair en douchegelegenheid.

Als uitvalsbasis dient Kamp Buitendoor als start- en eindpunt van onze MTB tochten en weekenden, maar ook als terrein voor een geweldige dag voor familie of bedrijf is het een ideaal plekje in Epe.

Naast de safaritent die we graag gebruiken voor onze MTB weekenden, beschikt het terrein ook over een grote circustent voor maximaal 100 man, een overdekte buitenkeuken, een groot speelveld en grote overdekte kampvuurplaats. Dat maakt het terrein uitermate geschikt voor bedrijfs- of familiefeesten. Met de juiste aankleding is elk feest tot een succes te maken.

Lees de reviews over de locatie Kamp Buitendoor

Hoe te bereiken?

De juiste ingang naar het landgoed Welna zit op de kruising: Eperweg-Soerelseweg-Gortelseweg bij hektometerpaaltje 6.2

Vanaf de A28

Neem afslag 15 richting Epe. Na 3,5 km maakt de provinciale weg er een scherpe bocht naar links, gemarkeerd met witte borden met rode pijlen. Dan na 200 meter rechtsaf. Dit is de Gortelseweg (zandpad met betonnen fietspad).

Vanaf de A50

Neem afslag 27 richting Epe. Deze weg (N309) richting Nunspeet blijven volgen, deze weg gaat bij de rotonde in het bos over in de N795. Zodra je de N795 inrijdt op je kilometerteller kijken. Vanaf hier is het nog precies 3,1 km. Dan linksaf, de Gortelseweg (zandpad met betonnen fietspad) in.

Voor beide richtingen geldt: Als je op de Gortelseweg bent, moet je met de bocht mee linksaf en dan twee keer de eerste weg links nemen. Je kunt het kampterrein al zien aan je linkerhand. Je kunt gewoon rechts lang het witte hek rijden.

Locatie

Adres
Gortelseweg, Epe, 8162, Netherlands