Epe – Parkeerplaats Ossenweg

Aan het einde van de Ossenweg ligt De Ossenstal. De ideale uitvalsbasis voor wandel, fiets, MTB en ruiter tochten. Met een eigen rustplaats voor paarden is het ook een ideaal eind- of rustpunt voor vele verschillende tochten door de mooiste bossen van Epe.

Wij verzamelen aan het begin van de Ossenweg op de parkeerplaats voor onze tochten en belevingen.

Deze parkeerplaats bereik je als volgt:

Vanaf de A50

Neem afslag 27 Epe. Volg de N309 naar Epe en ga bij de eerste rotonde rechts De Meent in. Volg De Meent ga rechtdoor bij de eerste rotonde (wasstraat links, Gamma rechts). Ga bij de tweede rotonde vlak daarna links, de Oenerweg op. Volg de Oenerweg tot aan de Sint Antonieweg (rondweg met eenrichtingsverkeer) ga hier rechts en volg de weg tot de stoplichten. Ga rechts bij de stoplichten, de Heerderweg op. Ga naar ongeveer 350m links de Dellenweg op. Volg de Dellenweg tot het bord “De Ossenstal” aan de linkerkant. Ga hier links de Ossenweg in en de parkeerplaats ligt direct rechts.

Vanaf de A28

Neem afslag 16 ‘t Harde en volg de N309 naar Epe. Ga aan de voet van de grote heuvel links de Zuidweg op. Neem de eerste weg rechts, de Dellenweg en volg deze tot het bord “De Ossenstal” rechts. Ga hier rechts de Ossenweg in en de parkeerplaats ligt direct rechts.