Mountainbike huren

Geen mountainbike? Bij Epe Outdoor kun je een mountainbike huren en zo mee op elke Mountainbike tocht.

Wij vinden dat iedereen van de omgeving rondom Epe moet kunnen genieten. Daarom willen wij niet dat je beperkt bent in je mogelijkheden als je zelf geen mountainbike hebt. Dus wil je met onze gids op pad, dan kun je bij ons ook een mountainbike huren.

Wij verhuren geen losse mountainbikes, alleen met gids.

Wij vinden dat je het best van de bossen rondom Epe kunt genieten met een gids, iemand die je precies kan vertellen wat je ziet en je leidt langs alle mooie paadjes. Iemand die zorgt dat je wandelaars zoveel mogelijk ontwijkt en iemand die je waakt voor de natuur. Daarom verhuren wij geen mountainbikes los. Maak je met ons een MTB tocht dan kun je er een MTB bij huren.

Huur je een mountainbike bij ons, dan zorgen wij ervoor dat de mountainbike voor je klaarstaat bij de start. We stellen hem samen met je af. Helemaal op jouw maat en waar nodig passen we dat onderweg nog een keer aan. Een mountainbike huren alleen is niet voldoende, daarom komt de gehuurde mountainbike ook met een helm, want veiligheid staat voorop.

De te huren mountainbike is makkelijk te bedienen, voorzien van de juiste banden, vering en remmen. Is het voor het eerst dat je een mountainbike huurt en heb je nog nooit op een mountainbike gereden? Geen probleem, we geven je een kleine spoedcursus met wat tips en aandachtspunten. Ook onderweg houden we rekening met je kunnen en begeleiden we je waar het nodig is.

Dus, wil je een buitengewone beleving in de bossen van Epe, heb je geen eigen mountainbike en wil je dus een mountainbike huren? Epe Outdoor verzorgt het voor je, van start tot finish.

Hoe huur je een mountainbike bij Epe Outdoor?

Kies de mountainbike-tocht die je wilt maken, selecteer de datum en tijd waarop je mee wilt doen kies dan voor het ticket met de aanvulling +MTB Fiets.

TIPS als je een mountainbike huurt bij Epe Outdoor:

Wij zorgen voor de fiets en de helm, maar denk zelf aan de volgende zaken voor je eigen gemak en veiligheid.

  • Draag speciale fietskleding die strak om het lichaam zit, vooral bij de langere tochten. Of kies voor speciale, wijdere mountainbike kleding.
  • Draag een bril tegen takken en insecten.
  • Draag schoenen zonder veters of stop je veters goed in, dan komen ze niet vast te zitten in de aandrijving.
  • Draag sokken, dit helpt tegen zand en ongedierte, zoals teken, in de schoen.

MTB tips

Voor het eerst op een mountainbike? Lees dan onze MTB tips. Snel een paar handige tips om beter te mountainbiken.

Onze mountainbike tochten