The Blackbird (40km MTB tocht)

De MTB tocht voor vroege vogels

ca. 40kmca. 240 hoogtemetersca. 3 uur

Een uur voordat de zon opkomt begint de merel al met zingen. Een onderschatte zangvogel die we allemaal voor lief nemen. Zo vroeg starten wij niet, maar The Blackbird is onze echte ochtendrit.

We verzamelen ons met onze MTB vanaf 8:30, lekkere koffie, jus d’orange, een croissantje met ham, kaas of jam en een lekker gekookt eitje van eigen kippen (als ze hun best hebben gedaan). Om 9:00 zitten we op de mountainbike.

  • Starttijd: 8:30
  • Afstand: 40km
  • Start: Epe, de Dellen
  • Aantal personen: maximaal 6 plus gids
  • Prijs: 24,50 per persoon (inclusief ontbijt)
  • Mountainbike erbij huren: 20,00

Fantastische beleving! Na een heerlijk luxe ontbijt een fantastische mountainbiketocht ( the blackbird) gemaakt. Goede afwisseling tussen pittige klimmetjes, gave afdalingen en rustigere stukken. De gids vertelt met veel plezier en kennis over de omgeving. Ook nog een edelhert gespot! Dikke aanrader!

Trustpilot 5 sterren review van Epe Outdoor

Jörgen Moling

Nog voordat de wandelaars en ruiters de bossen van Epe betreden hebben wij onze eerste kilometers al afgelegd over slingerpaadjes en karrensporen. Niets is zo mooi als een ontwakend bos, vogels die fluiten en waarschijnlijk nog wel wat zwijnen en herten die nog op weg zijn naar hun dagelijkse schuilplaats, alles kan aan onze MTB voorbijkomen.

programma
8:30/9:00Ontvangst met ontbijt
9:00/11:45MTB tocht

Nu boeken

Waardering: 4.5 uit 5.

Bron: Trustpilot

Betaal iconen horizontaal
Betalingen verlopen via Mollie of PayPal. Via Mollie is betalen via factuur ook mogelijk.

Uitverkocht of liever een privé MTB tocht maken?

Is de mtb tocht uitverkocht? Wil je deze tocht of een soortgelijke tocht exclusief met een groep vrienden of andere samenstelling maken? Dat kan, en ook op een datum die jij wilt.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden! Of Lees ook onze pagina met Persoonlijke Belevingen.

Gemiddelde MTB tocht

mtb tocht met gemiddelde zwaarte

Gemiddeld is een uitdagend, interessant niveau en staat voor de volgende waarden:

ConditieDeze tocht vraagt wat van je. Een gezonde conditie is gewenst en enige ervaring met mountainbiken is een absolute pré.
MoeilijkheidsgraadDe tocht biedt enkele uitdagende stukken. De technische moeilijkheidsgraad valt mee, maar je moet geen angst hebben.
AlgemeenVoor de mountainbiker die regelmatig fietst, gaat voor kilometers en technische uitdaging en minder voor snelheid.