MTB-vriendenweekend

Wil jij met je mountainbike vrienden een geweldig weekend beleven op de Veluwe, kom dan naar Epe. Wij verzorgen voor jou en je vrienden een compleet MTB arrangement. Verzorgd van begin tot eind.

Stel je zelf eens voor………….

Vrijdag komen jullie aan en kunnen jullie het huis in. Met onze samenwerkende partners hebben we huisjes beschikbaar van 2 tot 12 personen. Ga vrijdagavond lekker eten in Epe en breng een bezoek aan de leuke en gezellige grand cafés die ons dorp rijk is, zoals De Posthoorn, Cornelis of De Baron.

Zaterdag rond 10:00 komt onze gids naar jullie huisje om jullie mee te nemen op een geweldige tocht MTB tocht door Kroondomein het Loo of een lekkere actietocht naar de singletracks in Nunspeet. Onderweg stoppen we voor een lunch. Zo maken we er een echt dagje uit op de MTB van. Terug bij het huisje staat de borrel klaar en sluiten we de dag gezellig af. Indien gewenst hebben we ook een aansluitende BBQ of buffet geregeld!

Zondag maken we een tweede tocht, dit keer door de bossen van Epe, hoe ver we gaan ligt aan jullie. Stoppen we bij 30km of zit 60km er nog in?

Geen zin meer in fietsen? Ga dan lekker naar sauna de Veluwse Bron in Emst of maak met ons een wandeling over bijvoorbeeld landgoed De Dellen.

Of natuurlijk een heel andere invulling kan ook, want……….

Graag stellen wij samen met jullie het ideale mountainbike weekend samen. Alles is te regelen en kan voor jullie verzorgd worden. Zo maken we een perfect MTB arrangement. Jong en oud, met en zonder kinderen. Zo hoeft het niemand aan iets te ontbreken en kunnen jullie met z’n allen genieten van de Veluwe op z’n best. Voluit, op de fiets, in het bos.

Locaties

Wij werken met meerdere locatie eigenaren samen en kunnen jullie weekend geheel samenstellen en regelen. Volledig verzorgd met ontbijt en diner tot enkel de boeking van het verblijf en de MTB tochten. Wij regelen alles.

NB boeken van de accommodatie kan vaak ook via ons en is niet duurder, dus je hoeft niet zelf alles apart te regelen!

Een greep uit het aanbod:

De rietberg
De Rietberg in Epe

Verblijf met 2 tot 12 vrienden in een huisje aan de zuidkant van Epe en maak geweldige MTB tochten naar Kroondomein het Loo of door de bossen van Epe. Ook het dorp zelf ligt op korte afstand voor een gezellig café of lekker eten.

B&B de Sprengen
BenB De Sprengen
BenB De Sprengen

Aan de noordkant van Epe gelegen, de ideale uitvalsbasis naar de geweldige MTB paden van Heerde en Hattem, maar ook de bossen van Epe liggen letterlijk in de achtertuin.

Op Welna
Landgoed Welna, Gelegen tussen heide bos en weiland.

Verblijf op een landgoed met allure. Temidden van de bossen en het wild. De ideale uitvalsbasis voor een geweldige MTB tocht over Kroondomein het Loo of richting de zandverstuiving en singletracks van Nunspeet. Wild gegarandeerd

Meer weten

Wil je meer weten of heb je vragen naar de mogelijkheden van onze MTB arrangementen? Neem contact met ons op en wij komen met een voorstel bij je terug.