Over ons

Ik ben Sanne Vos, samen met mijn man, drie kinderen, drie paarden, twee honden en onze katten en kippen woon ik al mijn hele leven in Epe. De schoonheid en het bijzondere van deze omgeving zal ik nooit kunnen loslaten en is mij al van jongs af aan bijgebracht.

Mijn basisschool bevond zich midden tussen de bossen en weilanden op landgoed Tongeren. Waarbij we ‘s morgens bij het rekenen de herten in de velden zagen lopen. Bij mooi weer zaten we onder de enorme kastanjebomen om buiten les te krijgen. En in de winter, dan was gym schaatsen op de vennen in het bos.

Op mijn eerste pony reed ik uren door de bossen en over de heide en beleefden we de meest geweldige avonturen die een kind maar kan beleven. Samen met vriendinnen voelden we ons de koning te rijk, als we weer eens in volle galop over de bloeiende heide reden.

Dat gevoel van je jeugd, het kind zijn, onbezorgd, dat komt terug als je buiten bent, als je in de bossen bent en even helemaal niets moet. Geen werk, geen vergadering, geen school, geen sportvereniging of uitwedstrijd, alleen jij en de omgeving.

Daarom zijn ik en mijn gezin zo verknocht aan Epe en genieten we van alles wat onze omgeving te bieden heeft, iets wat we nergens anders in Nederland hebben kunnen vinden. Epe geeft ons ontspanning, rust en het gevoel van vrijheid. Het is niet voor niets dat mijn man dagelijks met plezier van zijn werk in Rotterdam forenst naar Epe.

Wat wij voelen als we thuis zijn, als we buiten zijn, als we door het bos lopen, fietsen of op het terras zitten, dat wil ik de rest van de wereld ook laten beleven, te beginnen met alle Nederlanders. Daarom ben ik Epe Outdoor gestart, zodat iedereen kan beleven wat wij beleven, genieten van Epe en haar omgeving op een manier die inspanning, natuur, ontspanning en lekker genieten combineert.

Ik zie je graag een keer verschijnen en beloof je dat je met mooie herinneringen en een beetje heimwee vertrekt.

Sanne Vos,

Eigenaar en oprichtster van Epe Outdoor