Vince Vink

Jan Willem kent de mooie paadjes. Prachtige tocht in de buurt van Epe. Jan Willem kent de mooie paadjes. 👍 En voor het begin van de tocht koffie met croissantjes en nog meer lekkers. Aanrader!! Over MTB tocht The Blackbird

Jörgen Moling

Fantastische beleving! Na een heerlijk luxe ontbijt een fantastische mountainbiketocht ( the blackbird) gemaakt. Goede afwisseling tussen pittige klimmetjes, gave afdalingen en rustigere stukken. De gids vertelt met veel plezier en kennis over de omgeving. Ook nog een edelhert gespot! Dikke aanrader! Over MTB tocht The Blackbird

Bart Kroes

Hele leuke tocht gemaakt met veel leuke weetjes en verhalen! Heel geslaagd

Gerard Veldman

Mooie beleving, goed begeleid door enthousiaste gids. Goede lunch!

Roeland van der Spek

Gisteren een heel fijne tocht van 50 km gemaakt over de Kroondomeinen. Mooie uitzichten, leuke snelle afdalingen en single tracks! Interessante uitleg; helemaal prima. Lunch met vers sap, yoghurt, fruit en luxe broodjes. Erg lekker allemaal. Het enige wat ontbrak na een tocht in het koude januari landschap was een warme kop soep. Ik ga graag nog een keer mee!

Susan Woltering

Mooie tocht met verrassende single tracks en leuke klimmetjes! Echt genieten van een mooi stukje Nederland. Enthousiaste begeleiding, heerlijke lunch onderweg en als afsluiter genieten van een drankje en hapjes uit de regio.

Chantal

Zaterdag mtb tocht (75 km) gefietst met enthousiaste begeleiding en heerlijke lunch. Voor herhaling vatbaar.

Piet Hans

Leuke rit met diverse onontdekte singletracks jammer genoeg geen wild gespot (was misschien te koud), super enthousiaste Jan-Willem en Sanne. Een heerlijke lunch genoten en na afloop nog een gezellig samen zijn.

Bea Kruize

Bevlogen mensen die de Veluwe en Epe door het organiseren van heerlijke buiten activiteiten op de kaart willen zetten.!!!